Bij alle behandelingen van Nimue zie je direct resultaat. De behandelingen en producten van Nimue hebben als focus de huid de huidconditie te optimaliseren. Van binnenuit wordt de huid weer in balans gebracht en wordt zichtbaar de textuur van de huid verfijnt. De combinatie van hoogwaardige behandelingen en producten voor thuis zullen de gezondheid en uitstraling van de huid voelbaar verbeteren!

Nimue Skin Technology gebruikt de nieuwste technieken en ingrediënten waarbij de actieve ingrediënten voortkomen uit de bio-technologie, homeopathie en de aromatherapie. Nimue Skin Technology is de eerste productlijn die gebruik maakt van het Nimue Triple Acid Complex (bestaande uit glycolzuur, citroenzuur en melkzuur). Dit complex vormt de basis van de behandelingen, peelings en bijna alle thuisproducten. De producten van Nimue bevatten geen minerale oliën, agressieve stoffen of synthetische geurstoffen en zijn dierproefvrij.

Te verwachten resultaat:

(bij consequent productgebruik van Nimue):

  • Herstel van de natuurlijke vitaliteit
  • Verfijning van de huidstructuur
  • Normalisering van de talgproductie
  • Toename van de elasticiteit van de huid
  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • Een jongere, gezonde en stralende huid
  • Probleemhuid wordt in balans gebracht
  • Acne-huid wordt rustiger
  • Hyperpigmentatie wordt gereduceerd

Prijzen

Behandeling Prijs
Nimue Support
Een verzorgende behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Een aansluitend masker zorgt ervoor dat de huid eveneens optimaal gevoed wordt.
€79
Nimue Deluxe
Een luxe behandeling waarbij behalve het reinigen en peelen de huid eveneens wordt voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een voortreffelijke massage wordt de behandeling afgesloten met een speciaal modellerend masker of collageen vliesmasker voor een ultieme beleving.
€89
Nimue Glycol
Deze behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt hersteld en rimpeltjes worden verfijnd dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid.
€99
Nimue Thermal Detox Peel
Nimue Thermal Detox Peel is een 4-in-1 peeling met een bruisend en thermosensorisch mechanisme. Deze verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid. Nimue’s Thermal Detox Peel stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft.
€99
Nimue Peel Intens
Voor iedereen die een nieuwe huid wil! Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden!
€109
Nimue Smart Resurfacer
De Nimue Smart Resurfacer is een watervrije resurfacing behandeling voor het verjongen van de huid, zonder de downtime (vervelling), die de meeste chemische peelings veroorzaken. Bij een resurfacing maak je de huid gladder en sluis je werkstoffen de huid in.
€109
NIMUE-SRC Prijs
Nimue SRC Problematic Skin
Speciaalbehandeling waarbij de acne huid intensief wordt gepeeld, vernieuwd en voorzien wordt van werkstoffen die ontstekingsremmend werkt en de genezing van acne ondersteunt. Ook ideaal voor een glimmende huid.
€115
Nimue SRC Hyperpigmented Skin
Speciaalbehandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een gecontroleerde wijze gepeeld, terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid.
€115
Nimue SRC Environmentally Damaged Skin
Speciaalbehandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging.
€115

Extra bindweefselmassage in de behandelingen is op aanvraag, neem hiervoor contact op en vraag naar de mogelijkheden.