Nano-needling stimuleert de productie van collageen in de huid door veilig actieve ingrediënten uit je serum in te brengen via kleine nanokanalen. Dit lijkt erg op, maar is minder ingrijpend dan Microneedling en maakt tot 97% productabsorptie mogelijk.

Deze behandeling bestrijdt fijne lijntjes, acne, hyperpigmentatie en andere huidonzuiverheden via het transdermale toedieningssysteem voor een grotere effectiviteit van serums.

In tegenstelling tot Microneedling zal bij Nano-needling de huidstructuur pijnloos worden gladgestreken om uw huid te laten stralen door het zelfverjongingsproces van uw lichaam op gang te brengen.

Nano-needling pakt soortgelijke huidproblemen aan als Microneedling, zoals fijne lijntjes, hyperpigmentatie en elasticiteit. De diepte die door de naald wordt gepenetreerd, is het grootste verschil tussen de twee procedures. Nano-needling doorboort alleen de eerste laag van de huid en creëert nanokanalen, terwijl micronaaldjes in de diepe dermis doordringen.

Als uw huidverzorging diepe lijntjes, hyperpigmentatie, striae of diepe acnelittekens omvat, wordt Microneedling voor u aanbevolen.

Prijzen

Behandeling Prijs
Nano needling kuur 6 behandelingen €599
Nano needling kuur 3 behandelingen €299,50
Nano needling onderhoudsbehandeling €125