Cellulite, ofwel de sinaasappelhuid, wordt veroorzaakt door een combinatie van diverse factoren. Niet alleen levensstijl en het bewegings- en voedingspatroon spelen een rol, ook hormonale veranderingen spelen mee. Cellulite hangt niet samen met overgewicht, wat men vaak wel denkt. Hoewel cellulite zeer hardnekkig kan zijn, is er toch iets aan te doen om het te verminderen.

Hoe ontstaat een sinaasappelhuid?

Om iets aan een sinaasappelhuid (cellulite) te doen, is het van belang om te weten hoe je er in eerste instantie aan bent gekomen. Een sinaasappelhuid is het gevolg van verdikte vetcellen, vocht en vervuilde stoffen. De onderhuidse verkleving van vetcellen, vocht en vervuilde stoffen zorgen ervoor dat de huidstructuur verandert. Hierdoor is deze niet meer in balans. Het gevolg is dat het huidoppervlak niet meer egaal is en oogt als de schil van een sinaasappel. Dit huidprobleem komt vaak voor op de benen of buik.

Naast gezond eten en meer lichaamsbeweging waar je zelf op kan letten bieden wij bij Skinovate een behandelmethoden aan om cellulite te verminderen.

Deze behandeling bestaat uit:

  • Anti-cellulite wraps: Hiermee worden je probleemzones ingewikkeld met de Anti-cellulite wraps van Klapp. Deze wraps werken sterk vet- en vocht afdrijvend. De hitte ontwikkeling zorgt ervoor dat het onderhuidse vetweefsel aangepakt wordt en afvalstoffen worden afgevoerd.
  • Hierna wordt het bindweefsel en vetweefsel extra gestimuleerd door middel van een bindweefselmassage voor een nog beter doorbloeding en zodat alle afvalstoffen zo goed mogelijk afgevoerd worden.

Let op:

Drink na deze behandeling veel water om alle afvalstoffen af te voeren.

Prijzen

Behandeling Prijs
Per behandeling €85
Kuur (6x) €475